Πάνας Απόστολος

Βουλευτής Χαλκιδικής

Ο Απόστολος Πάνας γεννήθηκε το 1979 στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Σπούδασε στο τμήμα «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση».

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχει διατελέσει σύμβουλος στρατηγικής και τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης ενώ μέχρι την εκλογή του ως Βουλευτής ήταν διευθυντής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής.

Κατά τα έτη 2010-2014 διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Εξελέγη Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Την περίοδο 2019-2021 ανέλαβε τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο επί θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διατελώντας μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Ενώ από τις 13/01/2022 ήταν Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης “Ανάπτυξης & Επενδύσεων», παράλληλα συμμετείχε στη Διαρκή Επιτροπή “Παραγωγής και Εμπορίου” και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή “Έρευνας και Τεχνολογίας”.

Στις εκλογές στις 25η Ιουνίου επανεξελέγη Βουλευτής Χαλκιδικής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Τομέας Ευθύνης: ΚΤΕ Υποδομών & Μεταφορών

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.