Νικολαΐδης Αναστάσιος (Τάσος)

Βουλευτής Δράμας

Ο Αναστάσιος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1974 στο Έσλινγκεν της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Νέα Αμισό της Δράμας. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Σερρών. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Από το 2000 έως το 2007 εργάστηκε στον χώρο των κατασκευών ως μηχανικός στις σήραγγες της Εγνατίας Οδού και του Μετρό της Αθήνας. Από το 2007 έως το 2015 εργάστηκε σε εταιρείες εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου στη Δράμα. Από το 2015 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στη Δράμα, ασχολούμενος με ένα ευρύ φάσμα αδειοδοτήσεων διαφόρων βιομηχανικών επιχειρήσεων και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε επιχειρήσεις μαρμάρου. Από το 2019 δραστηριοποιείται και στον χώρο της φιλοξενίας, καθώς είναι ιδιοκτήτης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων «ΑΥΑ» και «ΑΥΑ ΗΟΜΕ».

Έχει διατελέσει για 10 χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας και Θράκης. Διετέλεσε Πρόεδρος του πολιτιστικού – αθλητικού συλλόγου «ΒΟΡΕΙΟΙ».

Τομέας Ευθύνης: ΚΤΕ Αθλητισμού

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.