Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής

Με έκπληξη και προβληματισμό πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον ραδιοσταθμό News24/7 88,6 ανακοίνωσε χωρίς ίχνος ντροπής ότι δεν συμφωνεί με το αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών όπως ισχύει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο και θα απευθυνθεί στις αντίστοιχες διεθνείς ομοσπονδίες για να ζητήσει την παρέμβαση τους ώστε να αλλάξει η οργανωτική δομή των ελληνικών ομοσπονδιών σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Προφανώς εναρμονίζεται στις καθεστωτικές πρακτικές που εφαρμόζει παντού αυτή η κυβέρνηση – παρωδία, λησμονώντας ότι πολύ πρόσφατα η χώρα βρέθηκε σε καθεστώς grexit για το άθλημα του ποδοσφαίρου, μετά από αντίστοιχους χειρισμούς της ίδιας κυβέρνησης.

Σίγουρα δεν νουθετήθηκε από τον συνολική απόσυρση του αθλητικού νομοσχεδίου που αποπειράθηκε να εισαγάγει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο – ύστερα από την κατακραυγή που συνάντησε από όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς – αλλά συνεχίζοντας την πρακτική να επιμένει να εξυπηρετεί συμφέροντα «ημετέρων» ξεπερνάει κάθε ίχνος σοβαρότητας και συνεχίζει να δυναμιτίζει τον αθλητικό χώρο. Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αν έχουμε μπροστά μας έναν οπαδό ή έναν υπηρέτη επιχειρηματικών συμφερόντων, πάντως σίγουρα δεν έχουμε να κάνουμε με Υπουργό κυβέρνησης δημοκρατικής χώρας. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην οδηγήσει σε διακοπή και τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες , όπως έκανε με τον ιπποδρομιακό χώρο που κατάφερε με τις υποσχέσεις του και τις αντιφατικές αποφάσεις του να σταματήσει την λειτουργία του, αφήνοντας χωρίς εισόδημα εκατοντάδες επαγγελματίες. 

Περιμένοντας την επόμενη παρενέργεια που θα προκαλέσει ως Υπουργός στον χώρο του αθλητισμού, τον ενημερώνουμε ότι θα σταθούμε εμπόδιο σε όλες τις καταστροφικές του σκέψεις και αποφάσεις.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.