Σε Ανακοινώσεις

Πλημμύρισε από αγάπη η Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, με  την πρωτοβουλία της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής και ιδρύτριας του κοινωνικού εθελοντικού δικτύου #Κανείς_Μόνος, Ευαγγελίας Λιακούλη, σε συνεργασία με το  δίκτυο και το Δήμο Λαρισαίων, να συγκεντρώσουν εδώ και δύο ημέρες, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τους σεισμοπαθείς της περιοχής.

  Η πρωτοβουλία, βρήκε μεγάλη απήχηση στους Λαρισαίους και η ανταπόκρισή τους ήταν συγκινητική, με μεγάλη συμμετοχή στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες τους που επλήγησαν στη Λάρισα, στον Τύρναβο και στην Ελασσόνα .

  Εκατοντάδες συμπολίτες πρόσφεραν είδη διατροφής και υγιεινής, ενώ συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που έγραψαν στο βιβλίο συμπαράστασης που άνοιξε το δίκτυο, απευθυνόμενο στους σεισμοπαθείς.

 Η δράση , μετά από απαίτηση πολλών πολιτών που βρίσκονταν εκτός νομού, παρατείνεται και σήμερα από ώρα 10 μέχρι 15.00

Τα είδη που συλλέγονται είναι :

Είδη αρτοποιίας (κρουασάν, κριτσίνια, παξιμάδια, φρυγανιές),  Χυμοί και εμφιαλωμένα νερά, Κονσέρβες και Corn Flakes, Xαρτικά  Σαμπουάν και αφρόλουτρα, Φασόλια, Φακές, Μακαρόνια, Ρύζι, Σάλτσα, Γάλα μακράς διαρκείας, Λάδι, Αλάτι, Πιπέρι.

 Επίσης, στους καταυλισμούς των σεισμόπληκτων είναι απαραίτητα φαρμακευτικά είδη, όπως αντιηλιακές κρέμες για παιδιά, παυσίπονα και αντιπυρετικά.

Το δίκτυο καλεί όλους τους συμπολίτες, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας,  να συμμετέχουμε και να προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας μας, αλλά κυρίως, μέσα από ένα μικρό δείγμα της προσφοράς μας, να στείλουμε τη συμπαράστασή μας, την αγάπη μας και ένα ισχυρό μήνυμα ότι στον τόπο μας είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

#Κανείς_Μόνος. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Κεντρική πολιτική επιλογή η αστυνομική αυθαιρεσία8 Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: «Διεκδικούμε μέτρα δικαιοσύνης και σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα»