Ανδρέας Σπυρόπουλος - Γραμματέας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ανδρέας Σπυρόπουλος

Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Γεννήθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το 1986. Αφού τελείωσε το Λύκειο Παραμυθιάς σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Μηχανολόγος Μηχανικός – Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης.

Τα χρόνια που σπούδαζε στην Ξάνθη δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΠΑΣΠ στην οποία διετέλεσε 2 χρόνια γραμματέας και 3 χρόνια εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Το 2010 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα.

Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό του στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Το Μάρτιο του 2013, εκλέχθηκε δεύτερος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως και το 2015. Στη συνέχεια εκλέχθηκε πρώτος ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος και έπειτα ορίστηκε υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Το 2014 ίδρυσε με συνεργάτη του, τεχνική εταιρία στην Αθήνα, διατηρώντας μέχρι και σήμερα ένα πρωτοπόρο δίκτυο μηχανικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από το 2015 συμμετέχει σε όλα τα κεντρικά όργανα του Κινήματος.

Στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξελέγη πρώτος σε ψήφους στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου εκλέχθηκε Γραμματέας με ποσοστό 88%.

Social Media:

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.