Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή». Στην επίσκεψη συμμετείχαν η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, το μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.  Η Φώφη Γεννηματά μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κ. Έλιοτ, στον Πρόεδρο κ. Γκασούκα, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Πορτοκάλη, σε όλο το προσωπικό αλλά και στους γονείς που φροντίζουν καθημερινά  για τη δημιουργική απασχόληση και εκπαίδευση των παιδιών της «Αρωγής».

Η «Αρωγή» είναι το σπίτι 50  παιδιών, είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργήσει το Βαμβακάρειο Ίδρυμα, να χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ για να μπορέσει να φιλοξενήσει παιδιά που έχουν ανάγκη, χρειάζονται στοργή και υποστήριξη.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει από τα παιδιά τη δυνατότητα να μπορούν να αναδείξουν τις ικανότητες τους, να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.