Σήμερα είναι για μένα μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά. Για πρώτη φορά επισκέπτομαι τη Ρόδο, την πατρίδα μου, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια κρίσιμη μάχη και για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη χώρα.

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες της Ρόδου και της Δωδεκανήσου γνωρίζουν τι σημαίνει το ΠΑΣΟΚ. Τι έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια για να βγουν τα νησιά μας από την απομόνωση.

Και σήμερα όλοι γνωρίζουν ποιος τους είπε ψέματα, ποιος τους παραπλάνησε. Και στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν σήμερα να φτιάξουν μια εικονική πραγματικότητα. Ο κ. Μεϊμαράκης από την μια μεριά έχει φορέσει το προσωπείο του μεταρρυθμιστή. Προσπαθεί να μας πει ότι είναι ο λύκος που έγινε αρνάκι, αλλά δεν ξεγελά κανέναν. Γιατί όλοι ξέρουν ότι από πίσω υπάρχει το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς.

Ο κ. Τσίπρας από την άλλη προσπαθεί να πει και πάλι ότι φέρνει το νέο, αλλά τώρα τον δοκίμασαν κα όλοι πια τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.

Δεν τους πιστεύει κανείς.

Μην τους ακούτε.

Μην τους ψηφίσετε.

Δώστε τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να είναι η τρίτη δύναμη, που θα πάρει την τρίτη εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, με συνεργασία, με σχέδιο, με πρόγραμμα, με αποτέλεσμα.