Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΤΗΣ ΕΡΤ3

-Για τα κομματικά δάνεια και τη φιλολογία που αναπτύχθηκε εκ νέου

Το βασικό για εμάς και για όλες τις δανειακές υποχρεώσεις μας, που είναι απολύτως νόμιμες, είναι ότι θα τις εξυπηρετήσουμε, με όποιον τρόπο απαιτηθεί. Ήδη έχουμε προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις, ώστε να εξυπηρετούμε τα δάνεια μας.

Ωστόσο ξαφνικά κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και το ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς αυτό βολεύει ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων στο άμεσο μέλλον.

Ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ το 2010 ήταν 2,5 φορές πάνω από το ποσοστό του. Ο δανεισμός του ΣΥΡΙΖΑ το 2010 ήταν 2,5 φορές πάνω από το ποσοστό του. Ο δανεισμός της ΝΔ ήταν 4 φορές πάνω από το ποσοστό της.

Και για αυτό και βάσει αυτών των στοιχείων είναι απορίας άξιον γιατί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση ανάμεσα στο δικό μας κόμμα και στα υπόλοιπα.

Το 2011 ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε με επιστολή του ευνοϊκή ρύθμιση για τα δάνεια του. Και στο τέλος του 2017 ζήτησε και πήρε ευνοϊκή ρύθμιση για την εξυπηρέτηση των δανείων του.

Ο δανεισμός του ΠΑΣΟΚ ήταν με πολύ σκληρούς όρους και με επιτόκιο 15%!

Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ …έφτασε το επιτόκιο του δανεισμού του στο τέλος του 2017 στο 4%!

Επομένως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνος, που πρέπει να εξηγήσει την τόσο ευνοϊκή μεταχείριση που απολαμβάνει στην εξυπηρέτηση των δανείων του και με πολύ χαμηλά επιτόκια.

Τα δικά μας οικονομικά στοιχεία τα δώσαμε στα χέρια του Εισαγγελέα και δεν προέκυψε ουδέν επιλήψιμο.

Να μην πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα για προεκλογικά οφέλη.

Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την ατζέντα, φοβούμενοι την άνοδο μας. Να κρύψουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Δεν θα τους περάσει!

-Η ΝΔ είναι ο παραδοσιακός ιδεολογικός αντίπαλός μας

Ο παραδοσιακός και διαχρονικός αντίπαλός μας ήταν, είναι και θα είναι η ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να ξεχνά ότι δεν παρουσιάζεται στον ελληνικό λαό ως αυτοτελής προσωπικότητα, που αυτοπροσδιορίζεται ιδεολογικά. Είναι Πρόεδρος της ΝΔ με βαθιά συντηρητική, κοινωνική και κομματική βάση.

Μέχρι σήμερα η ΝΔ δεν έχει κάνει ίχνος αυτοκριτικής για τη διακυβέρνηση Καραμανλή, που όξυνε τα προβλήματα της κρίσης και οδήγησε στα μνημόνια. Για την αντιπολίτευση Σαμαρά που εισήγαγε πρώτη τον αντιμνημονιακό λόγο διχάζοντας τους Έλληνες. Δεν παρουσιάζει ίχνος σοβαρής και τεκμηριωμένης πρότασης για το πως μπορούμε να δομήσουμε ένα αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Διακηρύσσουν ότι δε χρειάζονται συλλογικές συμβάσεις, δε χρειάζεται η προστασία του εργαζόμενου από τον εργοδότη. Δεν αναλαμβάνουν καμία δέσμευση για την αλλαγή του λεγόμενου «ΥπερΤαμείου», που αποσκοπεί στην γενικευμένη και προνομιακή για τους δανειστές εκποίηση του Εθνικού Πλούτου.

-Δημοσκοπήσεις κάνουμε καθημερινά σε όλα τα μέρη της Ελλάδας

Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων ούτε τα καλά ούτε τα κακά θεωρώ ότι αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.

Τις πραγματικές δημοσκοπήσεις τις κάνουμε στην κοινωνία.

Όπου κι αν βρισκόμαστε σε όλη την Ελλάδα, οι αίθουσες γεμίζουν.

Ο κόσμος μας επιστρέφει και αγκαλιάζει το εγχείρημα μας.

Πάμε ενωμένοι και συντεταγμένα στις εκλογές και θα αποτελέσουμε την έκπληξη.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.