ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 

«Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο πιο έντονο είναι το μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ, ότι η Κεντροαριστερά είναι εδώ και ότι η επόμενη αναμέτρηση θα είναι αναμέτρηση για τρεις. Γι’ αυτό ζητώ να έρθουν να ψηφίσουν οι προοδευτικοί πολίτες στις 12 του Νοέμβρη», επεσήμανε  σε συγκέντρωση στελεχών της παράταξης στη Νίκαια , η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

« Η συμμετοχή, είναι και μια αντίσταση απέναντι σε αυτό που συμβαίνει. Αρκετά με την ανοχή απέναντι σε όλα αυτά που κάνει η σημερινή κυβέρνηση. Κατανοώ την απογοήτευση των ανθρώπων που αναζήτησαν εκεί ελπίδες που αποδείχτηκαν φρούδες, αλλά σήμερα υπάρχει μια άλλη μέρα, ένα άλλο τοπίο στην πολιτική σκηνή και πρέπει να υπάρξει αντίδραση του ελληνικού λαού».

Η Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, κατάφερε να γίνει πιο παλιό απ’ το παλιό, ενώ  αναφέρθηκε ειδικότερα στον Πρωθυπουργό, λέγοντας:

« Ο κ. Τσίπρας πήγε σε όλες τις διαπραγματεύσεις χωρίς κανένα «χαρτί», δεν εμφάνισε κανένα αξιόπιστο σχέδιο, δεν διαπραγματεύτηκε στην πραγματικότητα. Το ότι ο κ. Τόμσεν μιλά για την «αξιοπιστία» του κ. Τσίπρα αποδεικνύει αυτό που έχω πει πολλές φορές. Ότι είναι ο πρόθυμος πρωθυπουργός που αποδέχτηκε όλα όσα οι προηγούμενες κυβερνήσεις προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν και να διαπραγματευτούν».