Τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με την αναφορά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην “ώρα του Πρωθυπουργού” για τον ΔΟΛ.

Καταγγέλλω τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον ιταμό και απαράδεκτο τρόπο του απέναντι στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση του ΔΟΛ και τις σχετικές αναφορές του στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα.

Αποκαλύπτω σήμερα ότι ήμασταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής για θετική ανταπόκρισή μας στην προσπάθεια διάσωσης του ΔΟΛ και είχαμε διαβεβαίωσή του ότι αυτό τελεί σε γνώση του Π/Θ αλλά και παράκληση για χαμηλούς τόνους.

Εμείς τηρήσαμε τη συμφωνία προτάσσοντας το συμφέρον των εργαζομένων και ως αντάλλαγμα ακούσαμε εμβρόντητοι έναν Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να απαξιώσει την πρόταση της κ. Γεννηματά για διακομματική επιτροπή με αναφορές μάλιστα σε κακόγουστους αστεϊσμούς περί Βαμβακούλα και να λέει πως η Κυβέρνηση πρότεινε και η αντιπολίτευση δεν ανταποκρίθηκε.

Τέτοιον Πρωθυπουργό δεν αξίζει η Ελλάδα!