Σχόλιο του Γραμματέα Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου σχετικά με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί αυτοδυναμίας

Σχόλιο του Γραμματέα Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, σχετικά με τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί αυτοδυναμίας.

 Ο κ. Παππάς όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ονειρεύονται αυτοδυναμίες και να προβάλλουν στον Ελληνικό λαό εκβιαστικά διλλήματα. Οι δηλώσεις περί του ενδεχόμενου επαναληπτικών εκλογών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία, δείχνουν την ανευθυνότητα και τον τυχοδιωκτισμό που χαρακτηρίζει αυτό το κόμμα. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συναίσθηση των κινδύνων που διατρέχει η χώρα, αυτή την κρίσιμη περίοδο. Δεν έχουν, όπως και δεν είχαν οκτώ μήνες τώρα, επίγνωση του κόστους για την ακυβερνησία που προκάλεσαν. Στη στρατηγική τους παραμένει το παιχνίδι με την καταστροφή προκειμένου να διασώσουν το κόμμα τους. Ο πανικός από την καθημερινή κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ τους εξωθεί σε αλλοπρόσαλλες θέσεις και δηλώσεις. Τους ενημερώνουμε ότι σε αυτές τις εκλογές, κανείς δεν θα έχει αυτοδυναμία, γι’ αυτό ας μην καταφεύγουν σε ανεύθυνα μηνύματα προς τον Ελληνικό λαό. Την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται ότι με δύναμη από την κοινωνία θα δώσει λύση και θα προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας και του Ελληνικού λαού.