Σχετικά με το κρυφό σχέδιο Βαρουφάκη

Αυτά τα οποία έχουν συμβεί στη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και με κακό τέλος μπορούσαμε να τα δούμε. Ειδικά τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, είναι πρωτόγνωρο να βλέπουμε υπουργό Οικονομικών να θεωρεί ότι η λύση ήταν να κλέψει τα Α.Φ.Μ. του ελληνικού λαού και να φτιάξει ένα παράλληλο σύστημα. Αυτά γίνονται σε κάποιο μακρινό εφιαλτικό όνειρο.
Σχετικά με την διαπραγμάτευση και το ενδεχόμενο εκλογών

Ακόμα και σήμερα, μετά από έξι μήνες μιας κακής, πολύ κακής, έως απαράδεκτης διαπραγμάτευσης, οδηγούμαστε σε βουλευτικές εκλογές και το λένε μάλιστα και κυβερνητικά στελέχη ανερυθρίαστα, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως εθνική ανάγκη, παρά μόνο τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, αν και εφόσον την οδηγήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα, πράγμα το οποίο εκτιμούμε στο ΠΑΣΟΚ ότι είναι καταστροφίκο

 

Σχετικά με την εσωκομματική ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Δε νομίζω ότι μπορεί η χώρα την ώρα που βρίσκεται στο «κόκκινο» από πλευράς οικονομικής κατάστασης να περιμένει να δει τι θα αποφασίσουν κάποιοι άνθρωποι στην πλατεία Κουμουνδούρου. Ξέρετε, ο κ. Λαφαζάνης και πολύ ορθώς, αυτό το οποίο ισχυρίστηκε είναι ότι ο πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ είναι όσοι μαζεύτηκαν στον Πανελλήνιο και ότι πολύ απλά ο κ. Τσίπρας και οι υπόλοιποι της ηγετικής ομάδας, έκαναν μία μνημονιακή στροφή. Αυτό το πρόβλημα, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός, ο οποίος καλλιέργησε στον ελληνικό λαό την αίσθηση για μαγικές λύσεις ως άλλος Χάρυ Πότερ, δεν είναι ένα πρόβλημα το οποίο μπορούν να κληθούν να το λύσουν οι Έλληνες πολίτες. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο είναι εσωκομματικό του ΣΥΡΙΖΑ, ας το λύσουν τα μέλη, οι φίλοι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.