Ο κ. Τσίπρας απέδρασε από την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας με πρόσχημα τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα βιάζεται να ορισθεί ημερομηνία εκλογών γιατί δεν έχει ούτε πρόγραμμα ούτε σχέδιο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Υπόσχεται υποκριτικά να μετατρέψει το επαχθές και επώδυνο μνημόνιο που ο ίδιος έφερε σε μνημόνιο ¨με ανθρώπινο πρόσωπο¨. Προσπαθεί για άλλη μια φορά να ξεγελάσει τους πολίτες και να τους υφαρπάξει τη ψήφο τους με απατηλές υποσχέσεις. Δεν έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση γιατί ο ίδιος είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη με δυναμική στην ανασυγκρότηση των δυνάμεων του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, του Ριζοσπαστικού Κέντρου και της Πολιτικής Οικολογίας διαμορφώνει ένα αξιόπιστο τρίτο πόλο που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας. Προχωρά με δύναμη από την κοινωνία και τους πολίτες με αξιόπιστες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις, γιατί πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις.