Σημεία συνεντευξης Παύλου Χρηστίδη, εκπροσώπου τύπου ΠΑΣΟΚ, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσαλτε
 
Για το εξοικονομώ 2
Έκαναν την πλατφόρμα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μέσα σε ένα βράδυ, για να βγάζουν τα σπίτια των ελλήνων πολιτών στον αέρα. Για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, που περιμένουν χιλιαδες άνθρωποι για να δουλέψουν και να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωης τους,είναι ανίκανοι να φέρουν εις πέρας το οτιδήποτε.
Για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ευρωπαϊκή ένωση
Περα από το tweet του κυρίου Σχοινά, είναι πολύ σωστό να επισημάνουμε ότι είναι συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ευρωπαϊκή ένωση. Δεν ξεχνα, ομως, κανεις, πέρα απ αυτό, οτι είναι ένα  έργο που ο κύριος Τσίπρας καταδίκαζε το 2014. Χρέωσε, δε, τους πολίτες επιπλέον 100 με 150 εκατομμύρια ευρώ, λόγω καθυστερήσεων,  γι να κάνει ένα σόου χθες.
Δεν λειτουργεί έτσι η δημοκρατία, δεν λειτουργεί έτσι η συνέχεια του κράτους και αυτό είναι κάτι, το οποίο συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα έργα των τελευταίων ετών, τα οποία εγκαινιάζονται και ο κύριος Τσίπρας που καταδικάζει το παλιό πολιτικό σύστημα που τα έκανε,  στο μεγαλύτερο τους βαθμό, πηγαίνει και κόβει τις κορδέλες, πολύ χαρούμενος. Είναι μια θεσμική απρέπεια.
Για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Όπως ακούσαμε χθες το και κύριο Τζανακόπουλο να λέει και τον κύριο Καμμένο θα πάνε μαζί ως το τέλος, το καλό για την πατρίδα είναι ότι το τέλος αυτό πλησιάζει. Όπως και να έχει είμαστε σε μια προεκλογική περίοδο διαρκείας, μπορεί να είναι λίγο μικρότερη ή λίγο μεγαλύτερη, αλλά οι εκλογές πλησιάζουν. Και οι Έλληνες έχουν βιώσει στη καθημερινότητα τους τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τι σημαίνει η διγλωσσία τους στα εθνικά θέματα, πως έχουν αφήσει την Ελλάδα να πληγώνεται με τις διαφορετικές θέσεις των κορυφαίων υπουργών και φυσικά κανεις δεν ξεχνα, ότι έχουμε την εικοστή μέρα, στην οποία τα ελληνόπουλα βρίσκονται στην Αδριανούπολη και ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε για να μπορέσουμε να τα φέρουμε πίσω.