Ανακοίνωση του Τομέα Τουρισμού του  ΠΑΣΟΚ

 

Σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου, αυτή του Βερολίνου, βρέθηκε αντιπροσωπεία του Τομέα Τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ , παρουσία του Γραμματέα του Τομέα, Μενέλαου Μποκέα.

Τα μηνύματα, για τη φετινή σαιζόν, εξακολουθούν να είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα. Αυτό βέβαια κυρίως οφείλεται στις μεγάλες θυσίες των ανθρώπων που επενδύουν και εργάζονται στο Τουρισμό. Η κυβέρνηση από την άλλη, εγκλωβισμένη στο λαϊκισμό και στην παντελή έλλειψη σχεδίου ανάπτυξης, καθηλώνει την δυναμική του τουρισμού, ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε αυτόν τον  τομέα.

Για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται  η συνδρομή της πολιτείας και κυρίως μια σειρά από  προοδευτικές πολιτικές επιλογές που θα θωρακίσουν την τουριστική βιομηχανία και θα ανοίξουν ακόμη περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε το διάλογο με τους φορείς του Τουρισμού και συνδιαμορφώνουμε μαζί τους τις προτάσεις μας για μια ποιοτικότερη και αποδοτικότερη τουριστική βιομηχανία