Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με το Προεδρείο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, τον Κ. Τζαβέλλα Πρόεδρο της Ένωσης, τον Δ. Ζημιανίτη Γ. Γραμματέα της Ένωσης και τον Π. Παναγιωτόπουλο π. Γ. Γραμματέα της Ένωσης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ Θ. Παπαθεοδώρου, ο Ν. Κανελλόπουλος τ. Γ.Γ ΥΔΔΑΔ, η Γραμματέας του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κουντούρη και το μέλος της Επιτροπής Θέσεων για τη Θεσμική και Πολιτική Μεταρρύθμιση Δ. Μάντζος.

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια, την οποία οι Έλληνες Εισαγγελείς καταβάλλουν καθημερινά και μέσα σε αντίξοες συνθήκες για την εμπέδωση του αισθήματος δικαίου στη χώρα μας.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε έμπρακτα στη διευκόλυνση του έργου τους, σεβόμενοι απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της. Γι’ αυτό και είμαστε απόλυτα αντίθετοι σε κάθε απόπειρα παρέμβασης και επηρεασμού του έργου τους.

Η Κυβέρνηση μετά την «έφοδο» στο Κράτος, επιχειρεί να ελέγξει με ανεπίτρεπτες μεθοδεύσεις και την Δικαιοσύνη.