Το μεσημέρι της Πέμπτης, 27 Οκτωβρίου 2016, βρέθηκε στον αέρα της εκπομπής “οι Αταίριαστοι”, με τους κκ Κούτρα και Ντσούνο, στο ΣΚΑΪ με τηλεφωνική του παρέμβαση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παύλος Χρηστίδης. Ο ίδιος ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας πως «καμιά διαδικασία που παρακάμπτει τις αποφάσεις του ΣτΕ δεν θα γίνει αποδεκτή! Όποιοι θεωρούν ότι μπορούν να παρακάμψουν το χθεσινό μήνυμα της Δικαιοσύνης που είναι ένα μήνυμα που καθιστά και τη Δημοκρατία μας πιο ισχυρή και τη Δικαιοσύνη αυτόνομη, τότε οδηγούν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις».

Συνέχισε λέγοντας ότι «αύριο το πρωί πρέπει να υπάρχει σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης το οποίο θα καθορίσει πώς θα οδηγηθούμε στις εξελίξεις γύρω από το Ραδιοτηλεοπτικό τοπίο», ενώ διατύπωσε την άποψη ότι «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε μια πολιτική ήττα.”

Η τοποθέτηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παύλου Χρηστίδη ολοκληρώθηκε λέγοντας ότι «οφείλουν όλοι από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να διαχωρίσουν την θέση τους από τη χθεσινή απαράδεκτη και διχαστική δήλωση της κ. Γεροβασίλη.Εάν δεν το κάνουν, πρέπει να αντιληφθούν ότι τα βάζουν με την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, και οδηγούν τη Δημοκρατία μας σε περίεργους δρόμους».