Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε περιοδεία, σήμερα Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, στους Δήμους Νίκαιας και Κορυδαλλού.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Νικαίας Αλέξιο, όπου αναφέρθηκε στο μεγάλο ανθρωπιστικό έργο που έχει αναλάβει η Εκκλησία, τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη. Η κ. Γεννηματά δεσμεύτηκε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το μείζον θέμα της περιοχής, αυτό της μεταφοράς των φυλακών. Στον Σύλλογο Κωφών, Πειραιώς και Νήσων, τον Σύλλογο Οικογενειών Ψυχικής Υγείας Κορυδαλλού, τον Σύλλογο Τριτέκνων Πειραιώς και Νήσων, επισημάνθηκε η προσφορά της σημαντικής εθελοντικής δράσης στους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε αργότερα την «Γραμμή Ανθρωπιάς» όπου γυναίκες εθελόντριες προσφέρουν καθημερινά βοήθεια σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Η Γραμμή Στήριξης της Οργάνωσης κατευθύνει όσους χρειάζονται βοήθεια σε εξειδικευμένο προσωπικό, υπηρεσίες και οργανισμούς.

Το έργο της επέκτασης του Μετρό προς Πειραιά και τα προβλήματα συνέχισης του έργου που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης στο εργοτάξιο του Μετρό στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. «Θα πρέπει τώρα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, τις εργασίες για να προλάβουμε τους χρόνους, γιατί το έργο αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για ανθρώπους, για οικογένειες που έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση τα τελευταία χρόνια» τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό κ. Χρήστο Τσίτουρας.

Στην αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε την Περιφέρεια Β’ Πειραιά συμμετείχαν ο Υπεύθυνος για την Ενέργεια και τις Υποδομές Γιάννης Μανιάτης, ο Γραμματέας Υποδομών Γιάννης Οικονομίδης, ο Γραμματέας του Τομέα Μεταφορών και Δικτύων Λάμπρος Ρώσσης, η Γραμματέας του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων Μαρία Δημητρακοπούλου – Σιούνα o Γραμματέας του Τομέα Εργασίας, Κώστας Πανταζής καιο Αναπληρωτής Γραμματέας Γιώργος Κατριβάνος καθώς και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.