Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επισκέφτηκε σήμερα το λιμάνι του Κατακόλου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Α. Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλο τους Βουλευτές  Γ. Κουτσούκο και Θ. Παπαθεοδώρου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μ. Όθωνα καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μ. Κατρίνη. Κατά την άφιξη της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Το λιμάνι του Κατακόλου κερδίζει κάθε μέρα το στοίχημα του ανταγωνισμού. Αυτό  όμως δεν έγινε στην τύχη, δεν αφέθηκε στην μοίρα. Οφείλεται σε συγκεκριμένο σχεδιασμό, σε σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε υλοποίηση έγκαιρη και σωστή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και αξίζουν συγχαρητήρια και στον Περιφερειάρχη και στον Αντιπεριφερειάρχη και σε όλη την ομάδα που κατάφερε εγκαίρως να παραδώσει  αυτό το τόσο σημαντικό για την περιοχή έργο.

Γιατί αυτό που θέλουμε είναι να ολοκληρώνουμε μεγάλες υποδομές που αποτελούν ένα μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού που αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής. Και εδώ το λιμάνι ενώνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που υπάρχουν του πολιτισμού, του τουρισμού αλλά και του αγροτοδιατροφικού  τομέα και μας δείχνουν ως πιλότος πως πρέπει να δουλέψουμε σε όλη την Ελλάδα για να πυροδοτήσουμε την ανάπτυξη στοχευμένα και να βγούμε επιτέλους από την κρίση.

Η αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει ένα μοχλό γι’ αυτή την ανάπτυξη και αξίζει να την εμπιστευτούμε ακόμα περισσότερο. Συγχαρητήρια σε όσους έχουν δουλέψει γι’ αυτό το έργο.