Το έντονο ενδιαφέρον στην κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις νομαρχιακές επιτροπές και τις δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί προάγγελο για τη δυναμική επιστροφή της Προοδευτικής Παράταξης σε θέση πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πιστοποίησης των εκλογικών τμημάτων και των υποψηφιοτήτων, αποδεικνύεται ότι το κάλεσμα που απευθύναμε για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής των μελών του ΠΑΣΟΚ στα αποκεντρωμένα όργανα του Κινήματος, είχε αντίκρισμα.

Στις διαδικασίες που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 26/06, από τις 09:00 έως τις 19:00, 1968 μέλη του ΠΑΣΟΚ εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να συγκροτήσουν τις Νομαρχιακές Επιτροπές, τις Ν.Ε. Καταστατικού & Πιστοποίησης, τις Ν.Ε. Οικονομικού Ελέγχου και τις Συντονιστικές των Δημοτικών Οργανώσεων του Κινήματος.

Αυτό αποτελεί ένα πρώτο ελπιδοφόρο μήνυμα, που καθιστά ευοίωνη την προοπτική της ανασυγκρότησης της Παράταξης.

Πλέον, την Κυριακή, έρχεται η ώρα όλων των προοδευτικών πολιτών να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο εγχείρημα με τη μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες που θα τελεσθούν σε 282 εκλογικά τμήματα σε όλη τη Χώρα.

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, ακόμα κι αυτούς που σήμερα δεν είναι φίλοι ή μέλη του ΠΑΣΟΚ, να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα του Δήμου όπου είναι εγγεγραμμένοι για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους της επιλογής τους στα αποκεντρωμένα όργανα του Κινήματος σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο.

Το έντονο ενδιαφέρον στην κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις νομαρχιακές επιτροπές και δημοτικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί προάγγελο για τη δυναμική επιστροφή της Προοδευτικής Παράταξης σε θέση πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Κι αυτό θα επισφραγισθεί με τη μαζική συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών στην Κυριακάτικη διαδικασία.