Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σχετικά με τον τραυματισμό εργαζομένων του τηλεοπτικού συνεργείου του ANT1 από κουκουλοφόρους, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

 
Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση και τον τραυματισμό από κουκουλοφόρους του ρεπόρτερ Χρ. Μαζανίτη και των τεχνικών του τηλεοπτικού συνεργείου του Antenna, Αλ. Πονσέ και Θ. Μελέτη, καθώς και των δύο άλλων πολιτών κατά τη διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Κερατσίνι, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δυστυχώς, ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας και οι ηθικοί αυτουργοί – εντολείς παραμένουν ελεύθεροι καθώς η δίκη της Χρυσής Αυγής καρκινοβατεί ενώ οι κουκουλοφόροι, που αποτελούν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, συνεχίζουν ανεμπόδιστοι να καταστρέφουν, να τραυματίζουν και να τρομοκρατούν.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού και τους πολίτες που δέχθηκαν τις επιθέσεις και τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.