Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον αποκλεισμό της Π.Ο.Α.Ε.Α από την εκδήλωση εορτασμού της επετείου της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου.

Είναι απορίας άξιο και λυπηρό, το γεγονός του ουσιαστικού αποκλεισμού της Π.Ο.Α.Ε.Α (Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης), και του Προέδρου της Καπετάνιου του ΕΛΑΣ Βασίλη Πριόβολου (Καπετάν Ερμής), από την επίσημη εκδήλωση, στις 22 Νοεμβρίου, για τον εορτασμό της 73ης επετείου από την ανατίναξη της Γέφυρας στο Γοργοπόταμο, μιας κορυφαίας πράξης της Εθνικής μας Αντίστασης.

Όταν μάλιστα είναι γνωστό πως η Π.Ο.Α.Ε.Α είχε και εφέτος την πλέον πολυπληθή συμμετοχή, με μαζική προσέλευση των μελών της, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα.

Οι φορείς της Αυτοδιοίκησης της περιοχής και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των εκδηλώσεων, θα πρέπει να αντιληφθούν πως τέτοιου είδους συμπεριφορές και σε κάθε περίπτωση άστοχοι χειρισμοί, είναι άκρως προσβλητικές απέναντι στην μεγάλη αυτή Οργάνωση των Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και δημιουργούν εύλογα ερωτήματα