Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο χθεσινό αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Παναθηναϊκού-Πάοκ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

Κοιτάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα, τα οποία διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», καταλαβαίνουμε για ακόμη μια φορά την κατάσταση , που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση σε όλον το χώρο του αθλητισμού και στην ελληνική κοινωνία εν γένει.

Η καταδίκη των παραπάνω είναι αυτονόητη, όπως είναι και η ανάγκη για εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού. Η πολυπόθητη αυτή εξυγίανση , που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο κ. Τσίπρας έχουν υποσχεθεί να επιτύχουν με πρωτεργάτες τον κ. Κοντονή και τον κ. Βασιλειάδη πλέον, εύκολα κανείς διαπιστώνει πως έχει αποτύχει για ακόμη μια φορά παταγωδώς.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα από τις πράξεις των δήθεν εξυγιαντών του ελληνικού αθλητισμού, διαπιστώνουμε με λύπη πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά κινδυνολογίες και λαϊκίστικες υποσχέσεις, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το αναφέρουν στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ενός Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τρομερά ζημιογόνες συνέπειες.

Ας ελπίσουμε να δούμε λαμπρότερες ημέρες για τον ελληνικό αθλητισμό και να ευχηθούμε στον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του να φέρει μαζί του από τις Βρυξέλλες – εκτός από τη γραβάτα και την ανάπτυξη – και την εξυγίανση, που τόσο περίτρανα είχε «διαλαλήσει» ότι επιχειρεί στον ελληνικό αθλητισμό και την κοινωνία μας.