Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο 16ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ συγχαίρει θερμά τους διακεκριμένους αθλητές της κολύμβησης Κέλυ Αραούζου και Σπύρο Γιαννιώτη, που κατάφεραν για άλλη μια φορά να διακριθούν σε αγώνες παγκοσμίου βεληνεκούς και να δοξάσουν τα χρώματα της Ελλάδας στο 16ο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν, κατακτώντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο από την αρχή ήδη της διοργάνωσης και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους για νέες διακρίσεις στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος αλλά και σε άλλα κορυφαία ραντεβού της υφηλίου, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουμε και στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για την ελπιδοφόρα νίκη της επί της Ιταλίας από την πρώτη της εμφάνιση καθώς και καλή δύναμη στο δρόμο για τον τελικό. Καλή επιτυχία τέλος ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής στο Καζάν, που εκπροσωπούν τη χώρα μας επάξια στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.