Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε σήμερα στην Κυβέρνηση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το Ελληνικό.

«Με οπορτουνιστές και ξετσίπωτους πορεύεστε χέρι – χέρι, κ. Τσίπρα, προς τη θέση που σας αξίζει, το 4%. Είστε σε πολιτικό ρουά – ματ », είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας που εξατμίζεται πολιτικά δεν υπολογίζει την αξιοπρέπεια της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, αλλά και τα μέλη αυτής δε νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν.

Αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ανέδειξε την αφερεγγυότητά της να χειριστεί τη συνάντηση οικονομίας – κράτους λέγοντας πως στην περίπτωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πουλήσατε δημόσια περιουσία με ρήτρα – Μήτρογλου, ενώ και στο Ελληνικό έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με τα ψέματά σας όταν οργανώνατε εκδηλώσεις με τίτλο “Το Ελληνικό Δεν Πωλείται” και κρατούσατε πανό και στα Γαλλικά για να στείλετε και μήνυμα εκτός Ελλάδας!!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Επιπλέον σε αποστροφή του λόγου του για το προσφυγικό ο Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε τα βέλη του λέγοντας «Είστε ανθρωπιστές της δεκάρας! Δεν δικαιούστε να μιλάτε για το προσφυγικό».